Direct la continutul paginii »

Pomicom Total Group SAComplexul turistic Pomi-Com Total Grup este amplasat intr-o zona linistita a comunei Satic in apropierea barajului Pecineagu si nu departe de principalele zone turistice ale zonei.

Complexul iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor.

In mijlocul muntilor veti intalnii marea, la umbra brazilor veti intalnii un miraj al apelor populat cu peste 3.000 pastravi, care de-abia astepta sa ajunga in farfuria dumneavoastra.

De miracolul naturii dezvaluit la Satic, de Complexul Turistic Pomi-Com Total Grup, s-au bucurat grupuri de turisti din Suedia, Franta, China, SUA, Belgia si de romanii care nu au uitat frumusetile naturii din Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pomicom Total Group SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pomicom Total Group SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pomicom Total Group SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.067