Direct la continutul paginii »

I & D Buftea SRLPensiunea de Vis este locul potrivit atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri.

Pensiunea find comparabila cu hoteluri de renume din Bucuresti, avand in plus avantajul pozitionarii intr-o zona nepoluata din imediata vecinatate a vestitilor Codrii ai Vlasiei si a raului Colentina, oferind tuturor oaspetilor discretia, luxul si linistea mult visata.

Pensiunea de Vis ofera o gama larga de servicii şi spatii elegante pentru organizarea de intalniri de afaceri, conferinţe sau sesiuni de training cat si alte tipuri de evenimente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I & D Buftea SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre I & D Buftea SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I & D Buftea SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.946