Direct la continutul paginii »

Miotur SRLAmplasat nu departe de Bucureşti (la doar 7 kilometri) pe Şoseaua de Centură, între Şoseaua Olteniţei şi Şoseaua Berceni, dar departe de aglomeraţia urbană, într-un loc cu multe spaţii verzi şi aer curat.

Complexul Turistic Mioriţa vă pune la dispoziţie o gamă variată de posibilităţi de cazare în funcţie de necesităţile sau preferinţele dumneavoastră, fie că doriţi să petreceţi citeva zile în Bucureşti sau sunteţi în tranzit.

Motel Miorita dat în folosinţă în vara anului 2005 vă oferă o varietate de posibilităţi de cazare:
1 cameră cu pat dublu matrimonială
6 camere cu două paturi
2 apartamente ( dormitor şi living) pregatite să găzduiască trei persoane sau o familie cu doi copii ( living+ul dispune de o canapea extensibilă ).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Miotur SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Miotur SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Miotur SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.727