Direct la continutul paginii »

Balcost Com SRLMotelul BALCOST este dotat cu doua restaurante (fumatori/nefumatori) si un bar, totalizand peste 200 de locuri , putand gazdui diverse evenimente si festivitati traditionale cat si servicii de cazare, avand un numar de 17 camere pentru cazarea turistilor.

Alaturi de pitorescul regiunii si binecunoscuta ospitalitate , traditiile populare, obiceiurile, specificul gastronomiei moldovenesti, manastirile si bisericile din zona , dau culoare locala pentru atragerea turistilor.

Motelul Balcost va ofera conditii excelente de cazare în camere confortabile, cu dotari moderne.

Speram ca prin strategia raportului pret calitate sa atragem si sa fidelizam un numar cat mai mare de clienti, in special cei care deruleaza afaceri pe termen mediu si lung in Piatra Neamt si imprejurimi, dar si sa cream o imagine excelenta pentru motel la nivel local si de ce nu la nivel regional.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Balcost Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Balcost Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Balcost Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.680