Direct la continutul paginii »

Unexplored Holiday SRLAgentie de turism, turoperatoare, a carei tinta este sa creeze destinatii proprii in Romania, dar nelimitandu-se la aceasta.

Agentia I explore se adreseaza in Romania inclusiv segmentului corporate, caruia doreste sa ii aduca un plus valoare prin servicii integrate si eficiente de rezervari, organizare deplasari.

Pe segmentul revanzari, agentia I explore (iexplore.ro), a incheiat parteneriate cu agentii turoperatoare romanesti reputabile si revinde pachete turistice, sejururi, circuite, city break, in intreaga lume de la vecinii nostri din Balkani, in Bulgaria, Grecia, litoral Turcia, in intreaga Europa extinzandu-se in Marea Britanie, Austria, Spania, Cehia, pana la circuite exotice in India, China sau Tibet.

In acelasi timp pe segmentul incoming agentia I explore are circuite culturale si de explorarea a naturii in Romania, precum si sejururi de relaxare in zone absolut mirifice ale Romaniei, Transilvaniei.

Agentia I explore intentioneaza sa acorde o atentie deosebita persoanelor cu dizabilitati, personalizand oferte pentru turistul cu nevoi speciale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unexplored Holiday SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Unexplored Holiday SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unexplored Holiday SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Unexplored Holiday SRL


29.901