Direct la continutul paginii »

Energopelet SRLSC Energopelet SRL Targu Neamt produce si distribuie peleti din rumegus . Peletii sunt o sursa de energie relativ noua, care protejeaza mediul , are un randament ridicat , sunt usor de manevrat si transportat.

Peletii pot fi produsi din rumegusi de lemn sau alte deseuri rezultate din prelucrarea lemnului. Tehnologia de productie nu presupune utilizarea de aditivi periculosi , fiind bazata exclusiv pe tocarea si presarea rumegusului si a deseurilor lemnoase ,rezultind un produs cu umiditate de aproximativ 10 % .

Incepind din anul 2000, consumul si productia de peleti la nivel mondial s-au dublat ,fiind o alternativa la combustibilii fosili. Energopelet Targu Neamt este amplasata intr-o zona in care se gaseste materia prima pentru producerea peletilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Energopelet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Energopelet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Energopelet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.197