Direct la continutul paginii »

Eltenerg SRLFirma „ELTENERG” S.R.L.-Brăila, înfiinţată în 2009, a preluat întreg domeniul de activitate al firmei S.C.”ELIND” S.A. Brăila ca urmare a unei noi reorganizări administrative.

Firma „ELTENERG” este specializată în execuţia de utilaje industriale, modernizări şi automatizări realizând cu specialiştii săi toate etapele aferente ciclului de fabricaţie: cercetare, proiectare, soft, execuţie, montaj, punere în funcţiune şi service-atât în perioada de garanţie cât şi cea de post-garanţie.

Principalele grupe de utilaje proiectate şi/sau executate de specialiştii care lucrează în cadrul firmei ELTENERG sunt următoarele:Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eltenerg SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eltenerg SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eltenerg SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.880