Direct la continutul paginii »

Unium Pelet SRLProducem si vindem peleti din deseuri vegetale pentru centrale termice. Avem saci de 15 kg sau big pack.Fabrica de peleti Unium Pelet s-a infiintat in anul 2009, din capital romanesc, avand un singur asociat.

Proiectarea fabricii a fost inceputa in acelasi an accesand fonduri europene.

Cantitatea de dioxid de carbon emisa prin arderea acestor peleti este egala cu cea inhalata de planta in timpul vietii si totodata este mai mica decat la cazanele traditionale cu lemn, deci nu favorizează incalzirea globala, reducand efectul de sera.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unium Pelet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unium Pelet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unium Pelet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

42.671