Direct la continutul paginii »

Electro-Service RB SRLManagementul de varf al SC ELECTRO-SERVICE RB SRL a definit si documentat politica in domeniul managementului calitatii.

Aceasta este implementata si aplicata la toate nivelurile structurii organizatorice ale organizatiei, respectand cerintele prevazute in standardul de referinta SR EN ISO 9001:2008 si a cerintelor prevazute in comenzi / contracte.

Obiectivele referitoare la managementul calitatii sunt clar definite si stabilite de catre managementul de varf al organizatiei si au alocate toate resursele necesare pentru indeplinire.

Toti angajatii organizatiei, inclusiv noii angajati, sunt instruiti asa incat sa inteleaga politica si obiectivele in domeniul calitatii si angajamentul cerut pentru a atinge aceste obiective.

Managementul de varf asigura ca aceasta politica este inteleasa, pusa in aplicare si mentinuta la toate nivelurile in organizatie.

Politica si obiectivele in domeniul calitatii, precum si responsabilitatile si mijloacele pentru indeplinirea acestora sunt „produsele” pe care le „executa” managementul de varf al organizatiei, dar le pune in aplicare intregul personal al organizatiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electro-Service RB SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electro-Service RB SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electro-Service RB SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.425