Direct la continutul paginii »

Medium Electric SRLMedium Electric a aparut din dorinta de a oferi solutii performante intr-o gama diversa de produse capabile sa raspunda exigentelor actuale si de viitor in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica a locuintelor, a spatiilor comerciale si a marilor consumatori industriali.

TABLOURI DE DISTRIBUTIE MODULARE PANA LA 4000A – xENERGY:
Sistemul xEnergy ofera o larga gama de optiuni pentru implementarea sistemelor de distributie sigure,economice si complete in concordanta cu cerintele clientilor.

TABLOURI DE DISTRIBUTIE
-din posturi de transformare
-sunt pentru posturi de transformare de retea, echipate cu transformatoare de putere de 250-1000kVA, 20/0.4kV.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medium Electric SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Medium Electric SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medium Electric SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.