Direct la continutul paginii »

Pex SRLPEX Energy lucreaza numai cu producatori de top in scopul de a putea oferi unele dintre cele mai bune poduse disponibile pe piata prin care dumneavoastra sa puteti reduce costurile cu energia si sa deveniti mai eficienti.

Ca distribuitor exclusiv POLICOLOR, PEX isi desfasoara activitatea pe piata vopselelor auto, pe piata materialelor de finisaje in constructii, incepand din anul 1992.

FARMACIILE AMON-PEX isi desfasoara activitatea pe piata farmaceutica, a eliberarii retetelor compensate si gratuite, a medicamentelor si altor produse tehnico medicale, parafarmaceutice din Judetul PrahovaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.