Direct la continutul paginii »

Fidelis Energy SRLAtunci când liberalizarea pieței energetice a facilitat accesul în piață, Fidelis Energy a fost printre primele companii care a valorificat această oportunitate.

Fidelis Energy a obținut în 2005 licențierea din partea ANRE. Acest an este caracterizat drept un an al liberalizării în zona energiei electrice, aspect care a oferit posibilitatea de oferi soluții inovatoare consumatorilor industriali.

Anii de experiență ne-au ajutat să ne dăm seama care sunt nevoile acestei piețe și cum le putem satisface noi.

Intrarea pe piața gazelor naturale a reprezentat un pas firesc, pe care Fidelis Energy urma să îl facă in 2010,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fidelis Energy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fidelis Energy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fidelis Energy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.427