Direct la continutul paginii »

Emsa Systems SRLCompania EMSA SYSTEMS din Bucuresti comercializeaza furtun industrial intr-o gama extrem de larga de variante constructive si diametre. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, din import din Uniunea Europeana, si la preturi foarte competitive.

Oferim clientilor nostri o gama bogata de furtun pentru industrie, de uz general si chiar pentru utilizatorii individuali. Dintre produsele oferite de noi se pot enumera:

Furtun apa - furtun pentru apa rece, furtun ape uzate, pentru apa murdara samd;
Furtun cauciuc - furtun din cauciuc, rezistent la uzura si la conditiile atmosferice;

Furtun rezistent la abraziune - furtun pentru ciment, beton, pietris, nisip; furtun pentru praf, pentru rumegus, pentru exhaustare, furtun din poliuretan;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Emsa Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Emsa Systems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Emsa Systems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.465