Direct la continutul paginii »

D&B Design SRLD&B Design ia nastere din pasiune pentru design si creatie. Totul este design iar designul este… aplicarea creativitati pentru gasirea si planificarea unei solutii optime la o problema data.

Noi ne limitam la design textil respectiv perdele , draperii , draperii romane – roman shades - , cuverturi si alte accesorii ce au ca scop continuarea designului interior, definitivarea culorii de baza si infrumusetarea caselor d-voastra .

D&B Design va propune realizarea de proiecte de design pentru decorarea textila a caminelor d-voastra. Un astfel de proiect include si servicii complete de consultanta , masuratori, croire si montaj .

Va punem la dispozitie o gama variata de materiale pe care vi le prezentam intr-un mostrar fara ca d-voastra sa fiti nevoiti sa va deplasati. Preturi imbatabile. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D&B Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre D&B Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D&B Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.104Produse

    1. 2