Direct la continutul paginii »

Orbansoft SRLProgramul "Fenestra 2000"

Este un software pentru ofertarea şi producţia de tâmplarie termoizolantă.

Este uşor de folosit, se învaţă repede, iar după configurarea corectă a programului poate fi utilizat şi de către persoane cu cunoştinţe minime despre producţia tâmplăriei termoizolante. Programul poate fi livrat cu aproape orice tip de profil din pvc, aluminiu sau lemn stratificat şi orice tip feronerie.

Fiecare program livrat va fi încărcat cu tipurile de profile, feronerie şi sticlă solicitate de utilizator şi se asigură asistenţă tehnică gratuită la instalarea şi setarea programului, timp de 6 luni.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Orbansoft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Orbansoft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Orbansoft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.094