Direct la continutul paginii »

Melania SRLServiciul de rent a car(inchirieri auto) este unul dintre serviciile oferite de firma noastra ,,MELANIA'", clientilor nostri.

Suntem printre primii furnizori ai acestui servicu de rent a car aparuti pe piata din Romania,in partea de Sud,zona Muntenia,respectiv Pitesti si in zona centrala,respectiv Brasov.

Acest serviciu de inchirieri auto a aparut din dorinta noastra de a satisface la un nivel inalt din punct de vedere calitatativ,cerintele si necesitatile clientilor in domeniul inchirierilor auto.

Din acest punct de vedere dispunem de personal calificat,un parc propriu de autoturisme si autoutiliatre in stare foarte buna de functionare su un confort ridicat

Primii pasi in lansarea acestui serviciu,i-am facut impreuna cu clientii nostrii,parteneri externi si interni,atat persoane fizice cat si firme,in anul 2001.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Melania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Melania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Melania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.311