Direct la continutul paginii »

Carpintero SRLCompania Carpintero S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca mese, vitrine, scaune, biblioteci, comode, noptiere, balamale, clante, manere. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.


Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carpintero SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Carpintero SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carpintero SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.961