Direct la continutul paginii »

Chemicalcom Dyo SRLCulorile, care infrumuseteaza mediul in care traim, care confera intelesuri diferite lumii, influenteaza omul din punct de vedere psihic. Ba mai mult, ne pot oferi experiente interesante Ce ati zice ca, pentru a face cunostinta cu ele, sa le invatam intai limbajul?


Galbenul, cu proprietatile sale stimulatoare, calde, impulsioneaza omul sa devina mai dinamic si mai vesel. Verdele, confera echilibru, racoare si este chiar odihnitor.

Turcoaz-ul, face posibil ca omul sa incerce veselia si linistea in acelasi timp. fara indoiala, albastrul deschis este cea mai odihnitoare culoare si creeaza o stare de blandete, prospetime si tandrete.

Pentru a crea o buna concentrare a mintii nu exista o culoare mai potrivita decat movul. Movul, pentru ca reprezinta maretia si nobletea, este singura preferinta a regilor. Pe cand rosul este ideal pentru oamenii dinamici, plini de viata.

Portocaliul atrage caldura, inflacarare. Rozul este feminitate, tandrete, aer primavaratic si miros de flori proaspat inflorite. Albul, liniste si puritate, iar negrul seriozitate si gravitate. Pe langa faptul ca toate culorile influenteaza psihic omul, ele pot mari, micsora, largi sau ingusta casa in care el locuieste sau sa o inalte, sa o faca mai scunda.

Izvorul culorilor este un sistem alcatuit din computerul (calculatorul) care contine culorile, aparatul care produce culorile si aparatul care mixeaza culorile.

Izvorul culorilor asigura obtinerea perfecta si imediata a oricarei culori. cu sistemul Izvorul culorilor se pot obtine culori pentru vopsele precum : vopsele plastice : DYOPLUS; vopsele sintetice : DYOLUX, DYOSEN; vopsele sintetice semi lucioase : DYOTEN, DYOTEN 20000; vopsele pentru fatade : DYOSIL, DYOTEX. In sistemul Izvorul culorilor, in afara de cele 720 de culori se mai gasesc si formulele diferitelor culori standard.

Cu aceste culori, capacitatea sistemului de a crea culori ajunge la 5024.Culorile, care infrumuseteaza mediul in care traim, care confera intelesuri diferite lumii, influenteaza omul din punct de vedere psihic. Ba mai mult, ne pot oferi experiente interesante.


SC Chemicalcom Dyo SRL
Blvd. Unirii 23, Bloc 13, Scara 1, Etaj 4, Apt. 12Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chemicalcom Dyo SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

38.298