Direct la continutul paginii »

Top Lac Grup SRLTop Lac Grup este o societate cu capital privat, infiintata in anul 1994, cu sediul in Bucuresti. Top Lac Grup are ca principala activitate importul si distributia produselor Glasurit / BASF, furnizarea si implementarea pe piata locala a unui pachet de servicii conexe ce trateaza aspecte ce tin de logistica si rentabilizarea vopsitoriilor auto.

Pe lânga produsele Glasurit, Top Lac Grup SRL mai distribuie echipamente si accesorii pentru vopsire, utilaje si masini specifice, diverse auxiliare pentru activitatea de vopsitorie. Fiind companii cu un domeniu foarte bine definit si strict de activitate, acestea pot oferi clientilor servicii si produse de inalta calitate.

in prezent suntem importatori sau /si distribuitori pentru urmatoarele marci: Glasurit – sisteme de vopsire, 3M, Carsystem – accesorii, Sata – tehnica vopsire, Festool – tehnica slefuire si sisteme de aspiratie, Meguiar's – solutii profesionale pentru polishare si cosmetica auto.

Activitatea societatii nu se reduce numai la distributia produselor Glasurit si a accesoriilor pentru vopsitorie. Pentru pastrarea imaginii de marca a fost necesara specializarea si scolarizarea vopsitorilor in vederea aplicarii corecte a produselor si a mentinerii la curent cu ultimele produse si progrese in domeniu.

Acest lucru s-a petrecut fie in tara, cu prilejul cursurilor de specializare organizate de dealerii teritoriali, fie in strainatate, in centrele de instruire Glasurit din Germania si Polonia.


Top Lac Grup importa si distribuie produsele Glasurit, prin intermediul unei retele proprii de distributie ce acopera majoritatea teritoriului tarii noastre.


in doua dintre acestea, Sibiu si Timisoara, Top Lac Grup este direct reprezentata prin deschiderea unor puncte de lucru ce constau in magazine si depozite, de unde se poate efectua o livrare de marfuri si o asistenta tehnica rapida catre clientii din zonele arondate.SC Top Lac Grup SRL
B-dul Iuliu Maniu Nr. 6, Sector 6, Bucuresti, RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Top Lac Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

39.700