Direct la continutul paginii »

RomCasting Impex SRLRomCasting Impex este o agentie de casting full service - productii artistice - video/foto, activitati promotionale - campanii advertising.

Personal cu experienta pentru promotii si evenimente - hostesses si hosts pentru targuri si expozitii, conferinte, showroom, petreceri private, lansari produse; promoteri sampling diverse locatii indoor/outdoor. Servicii casting figuratie, modele, hostesse, promoteri, sampling, realizare book profesional - sedinte foto book prezentare. ( casting real people - persoane orice varsta, casting actori, modele, dansatori, dansatoare) (distributie fluturasi, pliante).

RomCasting este o agentie care promite sa mentina profesionalismul in toate aspectele si, peste toate, sa descopere si sa ofere cele mai bune modele clientilor din Romania si de peste hotare. Suntem alaturi de clientii nostri si am stabilit o retea globala care ne face capabili sa oferim solutia ideala atat pentru model cat si pentru client.

In cadrul agentiei RomCasting, modelele sunt cele mai importante, ele sunt marca si mandria noastra si un exemplu viu al calitatii.

Portofoliu RomCasting Impex SRL:

 • figuratie
 • figuratie speciala
 • actori
 • dansatori
 • cantareti
 • modelling
 • hostess
 • diverse

SC RomCasting Impex SRL
Str. Brazilia nr. 11A, Bucuresti - sector 1Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale RomCasting Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre RomCasting Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii RomCasting Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.890