Direct la continutul paginii »

Tornado Systems SRLTORNADO SYSTEMS este o firma romaneasca cu capital 100% privat, obiectul principal de activitate fiind consultanta si instruiri in sisteme de management. TORNADO SYSTEMS acorda consultanta in diverse domenii de activitate, acoperind intreaga gama de sisteme de management: de calitate (ISO 9001), de mediu (ISO 14001), al securitatii alimentare (ISO 22000), de siguranta si securitate in munca (OHSAS 18001). De asemenea, TORNADO SYSTEMS acorda consultanta in vederea acreditarii laboratoarelor de incercari conform ISO/CEI 17025.

Misiunea Tornado Systems SRL este realizarea de servicii de un inalt profesionalism, care sa aduca satisfactii clientilor, precum si tuturor celor interesati de rezultatele firmei. DEVIZA firmei noastre este A REUSI prin CALITATE, calitatea, ca masura a satisfactiei aduse, reusita, ca si consecinta a calitatii oferite.

Serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor acestora. Cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor este esentiala pentru progres.

Implicarea afectiva a personalului in activitatile specifice si generale ale organizatiei este fundamentul dezvoltarii unei culturi orientate spre calitate. Numai prin imbunatatire continua se atinge performanta. Valoarea organizatiei este data de satisfactia oferita celor interesati de rezultatele ei.

Echipa TORNADO SYSTEMS este formata din experti in managementul general organizational, auditori de terta parte in managementul calitatii, managementul sanatatii si securitatii ocupationale, managementul de mediu, managementul sigurantei alimentare, precum si experti colaboratori in domeniul electric, metalurgic, mecanic, constructii, informatic si economic, avand pregatire la nivel de studii post-universitare in domeniul pe care il stapanesc.


SC Tornado Systems SRL
58-60 EROILOR, etaj I, 800119 GALATI, ROMANIAContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tornado Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

37.595