Direct la continutul paginii »

Carom SASocietatea/Compania S.C. CAROM S.A. a fost fondatã in anul 1991, având ca activitate prestarea de servicii in asigurãri.

S.C. CAROM S.A. si-a desfãsurat activitatea atât ca Birou National Carte Verde, Comisariat de Avarie Român, corespondent P&I, cât si ca principal prestator de prestãri de servicii in domeniul asigurãrilor din România.

In prezent, dispunind de specialisti cu mare experientã in domeniu, vorbitori de limbi strãine (englezã, francezã, germanã, italianã) si având relatii de colaborare cu experti tehnici, constatatori, Surveyori si avocati pe intreg teritoriul Romãniei, S.C. CAROM S.A. oferã o largã paletã de servicii in domeniul asigurãrilor, fiind un partener loial, cu experientã, in conditiile solicitãrii contravalorii serviciilor prin onorarii si costuri rezonabile.

In urma prestatiilor sale de inaltã calitate si profesionalism, S.C. CAROM S.A. are in prezent ca parteneri peste 300 de societãti de asigurare din România si strãinãtate.

Serviciile se efectueazã atât pentru societãtile de asigurare/reasigurare din România si strãinãtate, cât si pentru terti pãgubiti, persoane fizice si juridice, românesti sau strãine, atunci când nu existã conflict de interese.

De la infiintare si pinã in prezent, S.C. CAROM S.A. dispune de un personal aproximativ constant, cu mare experientã in domeniul asigurãrilor, specializat pe urmãtoarele profile:

 • asistentã, consultantã de specialitate, lichidãri daune, asigurãri
 • asistentã si consultantã juridicã
 • asistentã si consultantã tehnicã

Calitãtile de bazã ale personalului S.C. CAROM S.A. sunt:
 • experientã in domeniu
 • profesionalism
 • operativitate
 • confidentialitate si loialitate
 • utilizarea de limbi de circulatie internationalã

SC Carom SA
Bld. Regina Maria 1, Bl.P5B, Ap.5 si 6, Bucuresti 4, 040121Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carom SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

44.349