Direct la continutul paginii »

Patru Ace SRL4 ACE este una dintre cele mai cunoscute agentii de PR full service din România, având capital românesc si sediul in Bucuresti si membra a retelei internationale, PR Network. PRN este o comunitate globala de agentii de relatii publice, unite prin dedicarea acestora in furnizarea de servicii de consultanta, de nivel inalt, si pentru realizarea unor campanii de comunicare in intreaga lume.

Desi membrii PRN se situeaza in colturi diferite ale lumii, incepând cu România si Polonia, pâna in Franta si SUA, toti au o multime de lucruri in comun. incepând cu independenta si marimea agentiilor pâna la etica si profesionalismul lor, membrii PRN se concentreaza pe obtinerea celor mai bune rezultate, pentru clientii lor.

Echipa agentiei este formata din peste 15 consultanti in PR, specializati in strategie, publicity, management de eveniment, PR Online, PR intern, management de criza, investors relations si media buying.

Agentia 4 ACE acorda o atentie deosebita atât dezvoltarii individuale, cât si a intregii echipe, alocând in acest sens resurse semnificative pentru documentare si cercetare in cadrul bibliotecii 4 ACE, training-uri interne, consultanta, motivare si confort personal.

4 ACE este o agentie de PR full-service, care ofera solutii complete pentru promovarea si dezvoltarea imaginii clientilor sai.

 • Strategii de comunicare
 • Imagine de firma si de persoana
 • Relatia cu mass-media
 • Monitorizare de presa
 • Gestionarea situatiilor de criza
 • Relatii publice online
 • PR Intern
 • Management de eveniment

SC Patru Ace SRL
Bucuresti, Str. Horatiu nr. 8 - 10, Sector 1Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Patru Ace SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

35.187