Direct la continutul paginii »

Elva Cont SPRLELVA CONT S.P.R.L. este o societate de consultanta pentru afaceri si management, infiintata in anul 1998.
Societatea, initial constituita pentru a satisface cererea de consultanta de specialitate din judetul Neamt, prin dezvoltarea sa si-a extins activitatea pe intreg teritoriul tarii si pe piata internationala.

Misiunea societatii profesionale ELVA CONT S.P.R.L. este de a oferi servicii specifice domeniului nostru de activitate la un nivel calitativ ridicat, solutii optime care sa asigure realizarea obiectivelor fundamentale ale unei proceduri de insolventa, plata pasivului si sanctionarea fraudei.

ELVA CONT are o experienta considerabila in domeniul lichidarilor/administrarilor judiciare, asigurând efectuarea tuturor lucrarilor prevazute de procedura legala. Specializati in diferite domenii ale consultantei, avem capacitatea asigurarii managementului de criza, identificând punctele slabe si vulnerabile din activitatea unei societati si implementând solutiile optime pentru inlaturarea acestora.

Societatea profesionala ELVA CONT S.P.R.L. are o echipa puternica de profesionisti specializati pe domenii de activitate care conlucreaza permanent pentru a asigura o rezolvare prompta si eficace a problemelor clientilor.SC Elva Cont SPRL
Bucuresti, Calea Dorobanti, nr.250, ap.8, Sector 1, cod 010567Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elva Cont SPRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

37.695