Direct la continutul paginii »

Carpatica Invest SAIn anul 2002, pachetul majoritar al SIBINVEST a fost achizitionat de Banca Comerciala Carpatica Sibiu, societatea schimbandu-si denumirea in CARPATICA INVEST. Astfel, CARPATICA INVEST devine membra a GRUPULUI FINANCIAR CARPATICA din care fac parte BANCA COMERCIALA CARPATICA SA, CARPATICA ASIG SA.si CARPATICA ASSET MANAGEMENT.

Societatea noastra este actionara cu drepturi depline la Bursa de Valori Bucuresti, BER, Societatea Nationala de Compensare, Decontare si Depozitate a Valorilor Mobiliare, Asociatia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare, Bursa Monetar - Financiara si de Marfuri Sibiu, Casa Romana de Compensatie, Fondul de Compensare a Investitorilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Carpatica Invest SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Carpatica Invest SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Carpatica Invest SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.189