Direct la continutul paginii »

Emporiki Bank Romania SRLEmporiki Bank a intrat pe piata din România începând din 1996, detinand 99.58% din capitalul Emporiki Bank România.

Emporiki Bank of Greece, membră a Grupului Crédit Agricole, îşi desfăşoară activitatea prin intermediul a peste 6400 de angajati, avand:

- 340 sucursale recent actualizate la standardele noului model de sucursala retail
- 16 centre de afaceri aflate în Grecia şi o retea in plina dezvoltare a subsidiarelor din Albania, Bulgaria, Cipru si România.

Emporiki Bank of Greece, beneficiind de suportul si know-how al bancii mama, oferă servicii de finanţare şi investiţii, managementul activelor, managementul titlurilor de valoare, leasing, capital de risc şi produse de asigurare, atat pentru clientii din Grecia cat si din strainatate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Emporiki Bank Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Emporiki Bank Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Emporiki Bank Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.166