Direct la continutul paginii »

Caromtex Decor SRLCaromtex Decor va ofera servicii complete de proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi: rezidentiale si comerciale in Iasi.

Pornind de la principiile arhitecturii peisagistice, un proiect 2D/3D vine in intampinarea dorintelor beneficiarului si ţine seama de destinatia gradinii, de personalitatea beneficiarului, de stilul casei, dar, mai ales, de specificul zonei: clima, sol, panta si expunerea terenului.

Gradina esteca un colt de natura in care trebuie sa te simti bine, iar acest lucru il poti face alegand articolele de mobilier de gradină din lemn neprelucrat, oferite de Caromtex Decor, Iasi.

Sisteme automatizate profesionale de irigatii pentru gradina.Echipamente Toro, Hunter, Irritrol, Blumat, doar la Caromtex Decor, Iasi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Caromtex Decor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Caromtex Decor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Caromtex Decor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Caromtex Decor SRL


19.321