Direct la continutul paginii »

Electovolt SRLAcest magazin online lenjerii–prosoape.com este destinat atat dormitorului cat si baii. Dormitorul este sanctuarul in care ne retragem in fiecare seara, la sfarsitul unei zile lungi, dupa o baie, intr-o cada plina cu spuma sau facand un dus rapid, dar revigorant, pentru odihna si relaxare. Cea mai importanta piesa de mobilier din dormitor este, bineinteles, patul, care trebuie sa fie primitor si confortabil, trebuie sa va invite sa va intindeti si sa ve relaxati complet pentru a va bucura de o odihna buna.

Magazin online de textile cuprinde: lenjerii de pat din bumbac, creponat, ranforce, satin, cuverturi de pat, pilote de pat, protectii impermeabile de saltea, perne matlasate si perne decorative, fete de masa, prosoape, articole textile pentru copii si bebelusi. Promotii si reduceri lunare.

Pentru mai multe detalii vizitati lenjerii-prosoape.comContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electovolt SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Electovolt SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electovolt SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.