Direct la continutul paginii »

Eurotechnik Media SRLEurotechnik Media colaboreaza cu renumite firme din Germania fiind si unic importator si distribuitor pe piata romaneasca al produselor olandeze (confectii ) marca BJORNSON. Suntem o firma importatoare in continua expansiune pe piata Romaneasca oferind clientilor nostri produse electronice, electrocasnice, confectii, incaltaminte, decoratiuni de casa si gradina si multe altele care formeaza o gama foarte larga de articole importate din GERMANIA.

Gama noastra de brandu-ri importate cuprinde produse TCM, LEIFHEIT, RICHARD, PARKSIDE, AFK GERMANY, SOEHNLE, FACKELMANN si multe altele, toate la o calitate exceptionala.

Toate produsele electronice sau electrocasnice beneficiaza de garantie de 2 ani de zile asigurata de service-ul nostru propriu.

Printre clientii nostri din Romania se regasesc importante nume in industria de retail iar produsele Germag sunt disponibile si in reteaua proprie de magazine franciza din capitala si din tara.

Din 2012 showroomul situat pe DN 2 Bucuresti-Urziceni nr.96, la intrarea in localitatea Sindrilita cu suprafata de peste 300 mp sta la dispozitia oricaror comercianti care doresc sa ne devina parteneri.

Avand la baza experienta in domeniul vanzarilor en-gros si en-detail dobandita din 2004 pana in prezent, oferim servicii prompte de preparare comenzi, livrarea marfii si consilierea in vederea extinderii afacerii dumneavoastra .

Credem cu tarie in calitatea satisfacerii clientului, militam pentru servicii de calitate precum si preturi competitive.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurotechnik Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Eurotechnik Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurotechnik Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.