Direct la continutul paginii »

La Gradina Stil SRLFirma este situata in roman judetul Neamt are 4 puncte de vanzare in care se comercializeaza motounelte Stihl si Ruris, plante si flori.

Motocoasa electrica confortabila FSE 71:
Motocoasă electrică confortabilă cu cap tăietor AutoCut C. Cu apărătoare pentru motor şi mâner moale pentru amortizarea vibraţiilor. Foarte bună pentru trimmarea marginilor de gazon şi pentru lucrările de cosmetizare.

Pulverizator de mare putere SR 420:
Pulverizator de mare putere pentru dispersarea de produse granulate, sămânţă de iarbă şi pesticide. Rază mare de acţiune. Rezervor voluminos. Utilizabil şi ca suflantă.

Foarfece de gradina usor si simplu de manevrat Hse 51:
Foarfece de gard viu electrică uşoară şi manevrabilă pentru trimmarea şi tăierea ramurilor şi crengilor subţiri. Cuţite tăiate cu laser şi turaţie mare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale La Gradina Stil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre La Gradina Stil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii La Gradina Stil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.260