Direct la continutul paginii »

Car Expert Auto CenterCar Expert Auto Center este un service auto care efectueaza toata gama de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare respectiv diagnoză, mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, precum şi toate operaţiunile de întreţinere curentă şi periodică.

Car Expert Auto efectueaza reparatii pe Casco si reparatii pe RCA in parteneriat cu societatile de asigurari pentru a asigura clientilor nostri efectuarea in regim prioritar a reparatiilor, asiguratul avand avantajul de a-si prelua masina din service intr-un timp foarte scurt, imediat dupa efectuarea reparatiei.

Service-ul auto Car Expert ofera servicii complete de reparatie ale autoturismului, realizate cu piese de schimb acreditate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Car Expert Auto Center se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Car Expert Auto Center in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Car Expert Auto Center, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

12.740