Direct la continutul paginii »

Autokappa SRLAutokappa a fost lansat pe piata romaneasca in anul 2004, avand ca domeniu de activitate comertul cu piese si accesorii auto din import. Acestea poarta emblema unor marci de renume din domeniul auto si corespund standardelor de inalta clasa.

Echipa AutoKappa este formata din profesionisti (ingineri, mecanici, electricieni, electronisti cu calificare tehnica europeana), ce sunt mereu la zi cu inovatiile tehnice si care se straduiesc sa efectueze rapid si temeinic servicii de cea mai inalta calitate pentru masina dvs.

Incepand cu 2013 firma noastra a deschis AKAtelier - un concept modern de service auto specializat in repararea si mentenanta cutiilor de viteze automate europene, americane si asiatice, un atelier echipat cu aparatura tehnica de ultima generatie si apt sa solutioneze orice eroare a cutiilor automate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Autokappa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Autokappa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Autokappa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.