Direct la continutul paginii »

Kang Automotive SRLEchipa Kang Automotive se evidentiaza cu domeniul principal de activitate prin montajul de folii auto profesionale si folii cladiri. Folia auto aplicata masinii dumneavoastra poate reduce considerabil patrunderea razelor ultraviolete ce cauzeaza cancerul de piele. Interiorul masinii tale nu s-ar mai decolora din cauza razelor solare extreme si ar rămâne mai racoroasa decât orice altă mașină fără folie.

Consumul de combustibil este mai redus datorita aerului conditionat care va functiona la o treapta inferioara. Totodata aplicarea de folie auto va da un plus de eleganta si intimidate masinii dumneavoastra.

Folia auto va poate feri de furturile din autovehicule, aceasta avand si rol antiefractie. In cazul unui accident nu riscati sa fiti ranit de cioburi, acestea ramanand lipite pe folie.

Folosim doar folii de inalta calitate marca LLumar cu garantie intre 5 si 12 ani.Aplicarea foliei e face fara a demonta fetele de usi iar pe luneta folia se monteaza dintr-o singura bucata

Alte servicii oferite: polish faruri, folie protectie faruri, folie stopuri, colantari auto. Va asteptam in cadrul atelierului nostru pentru a va oferi servicii de calitate!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kang Automotive SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Kang Automotive SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kang Automotive SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Kang Automotive SRL


15.961