Direct la continutul paginii »

Automatizari Bune SRLSocietate noastra comerciala este relativ tanara , dar are personal cu experienta in domeniile in care activeaza. Activitatea noastra este axata pe de o parte pe service pentru TIR , utilaje , autospeciale , autoutilitare la care efectuam lucrari de raparatii pentru scirocco Webasto si Eberspacher , retarder Telma mecanica si electrica.
Pe de alta parte putem efectua lucrari sau reparatii pentru instalatii de automatizare si electronice , grup electrogen , instalatii de climatizare , ventilatie , LED-uri , diverse complexe , unicat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Automatizari Bune SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Automatizari Bune SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Automatizari Bune SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.