Direct la continutul paginii »

Service Car Premio SRLS.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. membru al retelei internationale PREMIO - cu o acoperire in Romania de 37 de locatii, desfasurandu-si activitatea sub franciza grupului GOOD YEAR DUNLOP TIRES - al carui distribuitor suntem, comercializeaza jante si anvelope diverse de la producatorii consacrati asigurand montajul si mentenanta pentru intreaga gama de autoturisme, vehicole rutiere sau vehicole industriale si agricole la sediul sau din Galati, Drumul de Centura Nr. 1B.

Dispunand de o suprafata totala de cca. 1600 mp constand din showroom, hale atelier si "hotel de anvelope"- depozit, punand la dispozitia clientilor nostri logistica, know-how tehnologic si SDV-uri de ultima generatie si nu in ultimul rand o echipa de oameni cu grad inalt de specializare in domeniu,

S.C. SERVICE CAR PREMIO S.R.L. este in masura sa satisfaca cele mai inalte exigente din domeniul "service echipamente de rulare".

Pe langa lucrarile specifice de montaj anvelope, echilibrare roti sau bracaj mai punem la dispozitia clientilor intreaga gama de acumulatori auto MONBAT, de la 35Ah pana la 230Ah, la cele mai bune preturi de pe piata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Service Car Premio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Service Car Premio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Service Car Premio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Service Car Premio SRL


16.494