Direct la continutul paginii »

Sirca Compani SRLAvem în stoc o varietate de dimensiuni de anvelope la preţuri competitive, acoperind în proporţie 90% din cerinţele pieţei. Mai comercializăm într-o scară largă jante şi camere de aer.

Vă oferim servicii rapide de montare, echilibrare, regroovare, schimb de ulei şi geometria direcţiei.

Venim în folosul clientului cu o servire promptă şi de calitate, beneficiind de spaţii de parcare şi boxe de lucru suficiente pentru toate tipurile de vehicule.

Politica de orientare către client reprezintă fundamentul de bază al companiei noastre.

Vă oferim o gamă completă de anvelope pentru orice tip de vehicul: autoturisme, autoturisme sport, utilitare, vehicule de teren, off-road, ATV-uri, camioane, utilaje agricole şi utilaje industriale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sirca Compani SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sirca Compani SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sirca Compani SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.616