Direct la continutul paginii »

Ratz Trans SRLGama noastra de lamele de frictiune pentru ambreiaje este suficient de mare pentru a putea satisface orice cerinta din partea clientilor nostri, atat gaurite cat si negaurite.

Un sistem flexibil de productie ne permite sa fabricam serii scurte la preturi rezonabile. Materialele de frictiune industriale sunt fabricate respectand cele mai exigente standarde de calitate.

Putem pune la dispozitia clientilor materiale de frictiune industriale in orice forma sau dimensiune, debitate cu utilaje de ultima generatie.

Laboraturol nostru tehnic este dotat cu un sistem geometric avansat de examinare capabil sa masoare orice piesa speciala pentru a o putea adapta la cerintele clientului.

Detinem o vasta baza de date cu schite de garnituri de frictiune gaurite pentru ambreiaj si pentru diferite tipuri de frane industriale, realizate in conformitate cu normativele internationale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ratz Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ratz Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ratz Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

14.541