Direct la continutul paginii »

Cabinet Tehnic De Asistenta Pentru Protectia Muncii SRLSocietatea noastra are o experienta de 17 ani in domeniu si este abilitata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale sa presteze servicii in domeniul Protectiei Muncii (SSM), a fost reautorizata cu Certificatul de abilitare, iar angajatii societatii detin certificate de absolvire a mai multor cursuri in domeniu.

Societatea noastra are un numar de 10 salariati din care 7 sunt cadre tehnice cu experienta cuprinsa intre 20 - 35 de ani in domeniu protectiei muncii si PSI, care au reusit sa acorde servicii exemplare in mai multe ramuri de activitati .

S.C. Cabinet Tehnic de Asistenta Pentru Protectia Muncii S.R.L a fost infintata in luna iunie 1993, fiind prima firma de consultanta in domeniul protectiei muncii din judetul Timis, si prima firma din tara consemnata in revista Obiectiv nr.3/1994 publicata de I.N.C.D. - P.M. / M.M.P.S.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet Tehnic De Asistenta Pentru Protectia Muncii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cabinet Tehnic De Asistenta Pentru Protectia Muncii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet Tehnic De Asistenta Pentru Protectia Muncii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.031