Direct la continutul paginii »

C&I INTERNATIONALC&I Grup International este poate singura companie de transport din tara in care cuvantul primordial il reprezinta excelenta. Oferim servicii de transport persoane la preturile cele mai rezonabile de pe piata, pe cele mai importante rute interjudetene, la standarde europene. Efectuam curse zilnice intre cele mai importante orase din tara, conectand astfel intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural, reusind sa creeam ideea ca distantele nu mai reprezinta un element de ingrijorare sau un motiv de stres in plus.

Dispunand de un parc auto de peste 200 de microbuze, autobuze si autocare, reinnoite in permanenta, C&I Grup International a reusit sa castige increderea fiecarui calator prin confortul, siguranta pe timpul deplasarii si ajungerea la timp in orice destinatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale C&I INTERNATIONAL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre C&I INTERNATIONAL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii C&I INTERNATIONAL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

13.295