Direct la continutul paginii »

GOWI SPED SRLDorinta noastra este de a deveni agentul dvs. de expeditie in servicii de transport si logistica.
Va stam la dispozitie pentru transport marfa,logistica, depozitare.De asemenea, efectuam si transport international si national rutier de textile cu camioane dotate cu stendere pentru umerase.
Va putem promite ca marfa dumneavoastra ajunge la destinatie in siguranta si fara intarziere.
In prezent, va putem oferi o gama larga de servicii si informatii utile privind transportul de marfa, agabaritice, containerizate si cu vama. Va putem ajuta in alegerea rutelor optime, obtinerea tuturor autorizatiilor, formalitati import-export.
Daca doriti un partener de incredere, puteti apela la noi si va garantam ca vom respecta termenele de livrare impuse.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale GOWI SPED SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre GOWI SPED SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii GOWI SPED SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
GOWI SPED SRL


17.890