Direct la continutul paginii »

Megamutari SRLSERVICII PROFESIONALE DE MUTĂRI CLUJ NAPOCA
Alegeti locatia de restul ne ocupam noi !!!

Oferim servicii profesionale de mutări intern si extern, ambalare, demontarea şi montarea mobilei, manipulări, transport si amenajare la destinaţie. Marfa este asigurată pe toată durata mutării. Consultanta GRATUITĂ.

Transport mobila si marfa local in Cluj-Napoca de la 60 lei/cursa, duba inchisa, curata 4m lungime.

Megamutari aduce Ikea la tine acasa, alege produsele preferate de pe Ikea.ro trimite-ne codurile lor la adresa [email protected] si noi ti le aducem de la Bucuresti pentru un comision de doar 10%. Livrarea produselor se face in fiecare sambata!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Megamutari SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Megamutari SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Megamutari SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.