Direct la continutul paginii »

SERCOMS SRLSC SERCOMS SRL din Aiud efectueaza servicii de transport marfuri grele atat in intern cat si international. Specialitatea societatii este transportul agabaritic pana la lungimi de 36m, transporturi grele si agabaritice, interne si internationale, transporturi agabaritice cu masina de insotire(escorta) autorizata, cu dotari la nivel european, omologate de catre CNADNR si ARR.

Principala sursa de activitate este reprezentata de transportul de marfuri intern si international, activitati secundare productie tamplarie lemn-pvc.

Casa de Expeditie JOX SPEDITION, oferim servicii de intermedieri si expeditii rutiere pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie, pe rute interne sau internationale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SERCOMS SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SERCOMS SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SERCOMS SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
SERCOMS SRL


16.677Site-uri web