Direct la continutul paginii »

VLD LOGISTIC SRLVLD LOGISTIC efectueaza transporturi interne si internationale (trafic rutier) pentru orice fel de marfuri si bunuri. Serviciul de transport marfa este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

De-asemenea ofera servicii de tractari si transporturi autoturisme atat in tara cat si in strainatate.

Echipa sta la dispozitie NON STOP si va asigura tot sprijinul necesar in cazul producerii unui eveniment rutier nefericit.

Activitatea noastra si relatiile de afaceri cu clientii si colaboratorii nostrii sunt bazate pe atentia acordata, flexibilitatea si profesionalismul nostru, toate la standarde internationale de siguranta si de transport in conditii optime.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale VLD LOGISTIC SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre VLD LOGISTIC SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii VLD LOGISTIC SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
VLD LOGISTIC SRL


20.314