Direct la continutul paginii »

SBN Grupaj Tur SRLSocietatea noastra va pune la dispozitie servicii de transport intern si international de marfa generala , atat in varianta camioane complete cat si servicii in sistem ,,grupaje de marfa ,, spre (dispre) tari ale Uniunii Europene(ex. Italia , Spania , Grecia etc) cat si tari din afara Uniunii Europene .(Turcia)

Principala ruta din afara UE pe care societatea noastra ofera servii de transport in grupaj este ruta Turcia-Romania, ruta pe care grupajele de marfa se organizeaza cu camioane de 20t , sub regim vamal , cu plecari din Istanbul catre Bucuresti saptamanal in zile de miercuri , vineri , sambata. Marfa care se preteaza la transport in sitem de grupaj poate fi preluata de oriunde din Turcia.

Pe ruta Turcia , organizam deasemenea si camioane complete de marfa.
Societatea noastra ofera deasemenea servicii de transport internde marfa generala , oriunde in tara , alegand camionul potrivit marfii dv (de la 3,5t- 20t) si pe ruta pe care o doriti.

Transport intern de marfa rapid se organizeaza cu autoutilitare3,5 t cu acces in zone rezidentiale , autoutilitare care pot fi la adresa dorita in cel mai scurt timp.

Pentru oferta detaliata va rugam sa ne comunicati , tipul marfii dv. Greutatea marfii mod de ambalare si numar de colete , dimensiuni , locul incarcarii si al descarcarii , data estimata pentru incarcare, si in cel mai scurt timp veti avea oferta noastra.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SBN Grupaj Tur SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SBN Grupaj Tur SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SBN Grupaj Tur SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

15.193