Direct la continutul paginii »

Giltrans SRLGiltrans Targu Neamt efectueaza curse regulate spre Italia si la cerere transport de persoane in orice punct al Europei si in Romania.

De peste 5 ani firma noastra efectueaza transport intern si international de persoane . Flota auto este dotata cu autocare Mercedes si Scania clasificate 4 stele , care permit transportul in siguranta al pasagerilor si coletelor spre orice colt al Europei .

Va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru detalii referitoare la transportul de persoane din / spre Italia , intern sau international, despre orar, tarife.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Giltrans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Giltrans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Giltrans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

15.994