Direct la continutul paginii »

MovingBox SRLCompania MovingBox.ro activeaza in domeniul mutarilor de locuite si relocarilor de firme sau birouri de peste 10 ani de zile.

Am acumulat o experienta vasta si cu fiecare operatiune efectuata devenim tot mai buni in ceea ce facem. Specializarea echipei de lucru este un punct esential si pentru acest fapt efectuam traininguri periodice, practice si teoretice.

Esenta filosofiei noastre este axata pe calitate la pretul real si ne dorim sa stabilim relatii de colaborare pe termen lung cu toti clientii nostrii. Pentru a evita probleme neprevazute pe durata operatiunilor recomandam efectuarea reala si detaliata a evaluarilor la sediul clientului, urmat de un un plan bine pus la punct si realizat in concordanta cu realitatea din teren.

Suntem dinamici, profesionisti si responsabili.

Alege mutarea corecta, alege MovingBox!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MovingBox SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre MovingBox SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MovingBox SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
MovingBox SRL


16.477