Direct la continutul paginii »

Beton VanzariVanzare beton, transport si turnare beton in Bucuresti si Ilfov (dar in functie de comanda ne putem deplasa si in alte zone mai indepartate).

Comercializam cele mai uzuale tipuri de sape si mortare dar activitatea principala a firmei este vanzare beton (orice compozitie).

Oferim servicii conexe precum inchiriere de utilaje de constructii necesare la transportul si turnarea de beton: compactoare, bobcat, excavatoare, pompe de beton, cife etc.

Suplimentar efectuam si servicii conexe precum carotare beton, taiere beton si gaurire in diverse materiale (diferite unghiuri si dimensiuni) pentru realizare gaura hota, aerisire aer conditionat, centrala termica, sistem electric etc.

Pentru orice informatii legate de domeniul nostru de activitate va stam la dispozitie 24/7 prin intermediul site-ului nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Beton Vanzari se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Beton Vanzari in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Beton Vanzari, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.