Direct la continutul paginii »

Flamingo Enterprise 2009 SRLHOSTEL FLAMINGO este locatia perfecta unde va puteti bucura de cazare in regim hotelier la cele mai inalte standarde de discretie si calitate. Unitatea functioneaza in regim de circuit inchis, fapt ce va garanteaza o securitate si intimitate maxima.

In cadrul restaurantului se pot organiza mese festive, aniversari, intalniri de afaceri, lansari de produs, organizari interviuri, alte evenimente la comanda.

Hostelul mai are parcare proprie, serviciu room-service, spalatorie, fax la dispozitia clientilor, safe la receptie. Alte facilitati: frigider in unitate, terasa, bar, plata cu cardul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Flamingo Enterprise 2009 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Flamingo Enterprise 2009 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Flamingo Enterprise 2009 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.