Direct la continutul paginii »

Axia Stone SRLAxia Stone Srl ofera monumente si ornamente funerare executate la comanda sau la stoc din diverse pietre ornamentale masive de prima calitate într-o gama larga de culori si modele. Prin taiere, cioplire si fasonare realizam monumente de arta funerara deosebite, unice si originale, dupa preferintele clientului.

Firma a luat nastere din dorinta de a oferi o alternativa materialelor si modelelor aflate pe piata Romaneasca in parteneriat cu Axia Architectural Limited o companie care isi desfasoara activitatea in domeniul materialelor pentru finisaje rigide si constructii in cadrul pietei de specificatii arhitecturale din Marea Britanie.

 Prezentam o gama variata de monumente si ornamente din piatra masiva (in principal granit si marmura) de tip traditional si la comanda care include: mobilier, vaze, sculpturi funerare, statui, pavele, pisanii, borduri si balustri.

Deasemenea oferim placi (lastre/placaje) de granit si marmura lustruite , slefuite si calibrate la o grosime de 10, 20 si 30 mm pentru glafuri, plinte, pardoseli sau pavaje.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Axia Stone SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro

...