Direct la continutul paginii »

Edificia Construct SRLEdificia Construct - unul dintre liderii producatorilor autorizati de tamplarie PVC cu geam termopan din Romania. Scopul activitatii noastre este livrarea de solutii de calitate bazate pe tehnologie si pe experienta detinuta. Societatea noastra este partener (avand licenta de executie) Trocal Germania dar si Rehau fiind dealer Aplast.

Noi nu va oferim nimic gratuit, dar va garantam ca veti avea un sistem german de tamplarie PVC de calitate. Preocuparea noastra este intelegerea modului in care dumneavoastra beneficiati de termopane de calitate oferite de noi.

10 MOTIVE SA BATEM PALMA !

1.       DURATA MARE DE VIATA A PROFILELOR DE TAMPLARIE PVC – 50-80 ani –garantata de producatorul german de profile de tamplarie pvc.

2.       GARANTIA UNUI PRODUS GERMAN 100%-tamplarie pvc cu cele mai bune caracteristici fono-termice

3.       TAMPLARIE PVC 100% ECOLOGICA FARA EMISII POLUANTE DE PLUMB- emisii ce provoaca cancer

4.       MONTAJ DE CALITATE -100% in BOLOBOC datorita montajului special cu ancore fara gaurirea profilelor de tamplarie pvc.

5.       STICLA GUARDIAN AUSTRIA LOW E CU ARGON – oferita pe standard, la acelasi pret ca o sticla termopan normala.Argonul nu este introdus printr-o supapa, ci sub presiune, printr-un procedeu robotizat facand practic imposibila pierderea acestuia in timp. Retineti ca  sticla de calitate inseamna practic 80% din confortul termic al unei ferestre de tamplarie pvc!

6.       UN DESIGN DEOSEBIT AL FERESTRELOR DE TAMPLARIE PVC- muchii rotunjite si bagheta ELEGANCE pentru profilele de tamplarie pvc imitatie de furnir.

7.       UN COLECTIV SPECIALIZAT SI CALIFICAT  cu o experienta de 10 ani in productia si montajul de tamplarie pvc si aluminiu.

8.       CONSILIERE GRATUITA – clientii sunt informati cu privire la ceea ce inseamna o tamplarie pvc de calitate,putand asfel face cea mai buna alegere ca raport pret – calitate.

9.      SOLUTII PENTRU ORICE TIP DE FEREASTRA SAU USA –cu respectarea tuturor cerintelor tehnice pe care le presupune o tamplarie pvc de calitate.

10. TIMPUL DE EXECUTIE MIC pentru orice tip de tamplarie pvc de 4-10 zile de la semnarea contractului pentru comenzi de tamplarie pvc cu suprafete de sub 100 de metrii patrati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Edificia Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Edificia Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Edificia Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.125